Qui som?

Assaboreix la terra neix al juliol del 2013 com una iniciativa d'autoocupació. Degut als temps que corren i al no trobar feina, vaig formar part del projecte de formacio en agricultura ecològica a aturats de llarga durada que la cooperativa Tarpuna imparteix a  Llinars del Valles. Després de més d'un any de formació practica i teòrica i amb molta il-lusió, vaig començar a donar forma al meu projecte junt amb la meva familia.

Així doncs, som una empresa familiar, de producció i venda directa al consumidor de verdures, llegums i fruita de temporada, amb maneig agroecològic. Els nostres productes estan plens de sabor, son frescos, sans, respectuosos amb el medi ambient i la biodiversitat.

Frescos ja que fem la collita el mateix dia o un dia abans de l'entrega de la comanda.

Sans, ja que minimitzem l'us de tractaments fitosanitaris confiant en la natura i els seus depredadors per fer front a les plagues,fent que no restin residuus als aliments.

Respectuosos perque afavorim la fauna i flora de l'entorn. Fem marges de plantes aromàtiques, medicinals i autoctones per atraure fauna depredadora  i com repelents d'insectes que podrien malmetre la colllita.

Tenim varietats locals com la mongeta del ganxet, recuperem varietats antigues com el cigrò menut, el tomaquet Cor de Bouo l' enciam cua d'oreneta., 

Cada setmana us enviarem la relació de productes i podreu fer comanda fins dimecres  a les 18h per venir a buscar la comanda vosaltres mateixos a la finca o rebre-la comodament a casa els divendres tarda (Llinars del vallès, Cardedeu, Granollers i Mollet) o dissabte matí (La roca del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor i Santa Mª de Palautordera, Dosrius, Les Franqueses del Vallès)  I dissabtes matí a Rubí i Terrassa . (Altres zones del Valles occidental, Baix montseny i Maresme encara per concretar.) .

Ens trobareu a la Finca de Cal Rajoler, al camí de Les Pungoles,s/n Cardedeu. Al costat del Garden

Assaboreix la terra nace en julio del 2013 como iniciativa de autoocupación. Debido a los tiempos que corren, i al no encontrar trabajo, formé parte del proyecto de formación en agricultura ecológica a parados de larga duración, que imparte Tarpuna en Llinars del Vallés. Después de más de un año de formación práctica i teórica, i con ilusión, empecé a dar forma a este proyecto junto con mi familia.

Por ello, somos una empresa familiar, de producción i venta directa al consumidor de verduras, legumbres y fruta de manejo agroecologico  y de temporada. Nuestros productos estan llenos de sabor, son frescos, sanos y respetuosos con el medio ambiente y la biodiversidad.

Frescos ya que, se cosechan el mismo dia o un dia antes de la entrega del pedido.

Sanos porque al utilizar productos naturales  y minimizar su uso, no quedan residuos quimicos en los alimentos.

Respetuosos ya que, con los margenes de plantas aromáticas, medicinales y autoctonas, favorecemos la fauna y flora del entorno, atrayendo insectos que nos ayudaran a controlar las plagas y repeliendo a otros que podrian dañar los cultivos.

Tenemos variedades locales como la Judia del Ganxet, recuperamos variedades antiguas como el Garbanzo menud, el tomate Cor de Bou, o la lecchuga cua d'oreneta.

Cada semana enviamos relación de productos , recepcion de pedidos hasta miercoles 18h, entrega de pedidos a domicilio o recogida en la finca los viernes por la tarde  (Llinars del Vallès  Cardedeu, Granollers i Mollet) y sabados por la mañana (La roca del vallès, Les Franqueses del Vallès y Sant Antoni vilamajor, Dosrius y Santa mª de Palautordra...),  Y sábados por la mañana para Rubí y Terrassa (Zonas del Valles occidental, Maresme o Baix Montseny.aun por concretar).

Estamos en la Finca de Cal Rajoler, Camí de Les Pungoles s/n Cardedeu . Al lado del Garden